[ ]
Intan Shazeera Zaki ♥







✿ Facebook
✹ Twitter
Wechat ID :intanshazeera
Instagram :intanshazeera
+
+

call me again ON 17 Sep 2011 AT 23:12
kau call aku lagi kan FARHAN :D
semalam dye call aku , pehhh ! sweet meh ! 
bajet nak bekenanaln la plak , kau ingt aku xpasan ke sore kau 
tekejot maot kau an , dye aku sebot name kau 
HAHAHAHHAAH 
FARHAN SYAH SULIMAN
bodoh la aku kalau xperasan sore kau laling oii 
bape juta kali plak kan aku bcakap nan kau sblom ni 
mustahil la xperasan sore kau :D
 ok thanks sbb call aku semalam , happy doh aku melompat setinggi awan aku ,
HAHAHAHAH 
ok best denga cite kau PAAN 
syokk denga pengalaman tyme kau kapel nan SAINGAN aku dulu 
HAHAHAHAHAH 
syok denga cite kau nak kene kan org ,
aku suroh balaja jawapan kau serabot 
papejela janji aku rindu kau 
kau nak dtg raya rumah aku ek ???
ok tunggu aku balik kompom aku ajak kau dtg umah laling !
kau ni paan knpe ek skrg makin pelik 
kau ckp aku pelik kau lagi pelik 
knpe kau warne rmbot kau ??
aku xsuke la wee , 
biapon kau bukan sape sape tok aku tapi aku sayang kau ape :')
kau ingt pesan aku semalam jgn kecewakan pompuan 
walaupon kau kate kau xpenah main kan aku 
HAHAHAHAH 
never mind la sayang 
kau jage diri kau , jgn nak mengatal je 
thanks sbb dh cite pekare sebena kat aku 
xde la aku asik nak salah kan kau ke !
teh ending stoty 
im still love you !

kerinting jagan lupe dtg umah aku nanti 
bawak aku jalan jalan naik moto 
cam zaman aku kapel nan kau tau tau !
sweet rindu tyme makan karipap atas moto !
bye 
amboii cantik nye rumah aku ! hahhahaha
baju aku tu wane biru kat blakang 
HAHAHHA

0 CHEONSA