[ ]
Intan Shazeera Zaki ♥







✿ Facebook
✹ Twitter
Wechat ID :intanshazeera
Instagram :intanshazeera
+
+

gembire ON 16 Sep 2011 AT 07:30
tengok la aku sekarang masih la dengan cerite paan aku tu ? see la betape kuat nye panahan cinte dye pade aku , sehingge kan dh 4 bulan belalu , dye masih ade dlm ingatan aku , sedih kan ?? ape sebenanye nye aku , tadi dye call aku dye ckp dye nak raye rumah aku :'( malang nye aku mane ade kat umah skrg , ummmm sedih sedih , ok aku rindu kau gile babi kau tau x ?? gile gile ni , sumpah rindu kau , knpe kau buat aku cam ni  paan ? aku series sayang kau , HAHAHAH , stop to say i love her plis :p 
thanks sbb call sy , terubat rindu kat awak 


0 CHEONSA